E-Mail : [email protected]      Address: Rr. Qemal Stafa, P.132, Ap.2


   +355 4 222 56 50   +355 66 20 32 608

Marrëveshja e bashkëpunimit e firmosur midis SHOSHIK dhe SHOIKK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Marrëveshja e bashkëpunimit e firmosur midis SHOSHIK dhe Shoqatës së Inxhinierëve Konsulentë të Kosovës, në dt. 22.10.2020, në Kukës.

Përfaqësues nga SHOSHIK:

z. Faruk Kaba, kryetar i SHOSHIK

z. Gëzim Beqaj, sekretar i përgjithshëm

z. Fatos Tusha, zv.kryetar

Përfaqësues nga Shoqata e Inxhinierëve Konsulentë të Kosovës

z. Sezair Gafuri, kryetar

z. Blerim Ukbe

z. Hamdi Sylejmani