E-Mail : [email protected]      Address: Rr. Qemal Stafa, P.132, Ap.2


   +355 4 222 56 50   +355 66 20 32 608

HomeBlogUncategorizedProtesta e inxhinierëve, Beqaj: Të hiqet licenca, të marrin përgjegjësi për projektimet e tyre

Protesta e inxhinierëve, Beqaj: Të hiqet licenca, të marrin përgjegjësi për projektimet e tyre

Protesta e inxhinierëve, Beqaj: Të hiqet licenca, të marrin përgjegjësi për projektimet e tyre

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sekretari i Përgjithshëm i SHOSHIK, ing.Gëzim Beqaj, në një intervistë për RTSH24, ka dhënë detaje lidhur me situatën aktuale për krijimin e Urdhërit Profesional të Inxhinierit në Shqipëri, mënyrën e zhvillimit të këtij procesi, si dhe ka theksuar domosdoshmërinë e përfundimit me sukses të këtij procesi.