E-Mail : [email protected]      Address: Rr. Qemal Stafa, P.132, Ap.2


   +355 4 222 56 50   +355 66 20 32 608

Ing. Faruk Kaba-“Projektuesi i udhëve historike” | ”Autor” në RTSH- 1 Qershor 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Autor”, një emision nga Ben Andoni, i cili na sjell profile, intervista e rrëfime me personalitete të shquar të letrave dhe botës akademike shqiptare. Të mërkurën, në orën 18:00, në RTSH 1 HD. Një program nga: Ben Andoni