E-Mail : [email protected]      Address: Rr. Qemal Stafa, P.132, Ap.2


   +355 4 222 56 50   +355 66 20 32 608

Urdhëri për Inxhinierët | “Dekalog” në RTSH 24

Facebook
Twitter
LinkedIn

“Dekalog”, një emision politiko-shoqëror nga gazetari Roland Qafoku, ku diskutohen ngjarjet kryesore nga vendi dhe bota. 10 fakte për temën më të rëndësishme të ditës, politikanë, analistë, gazetarë dhe specialistë të fushave të ndryshme. Çdo të martë dhe të enjte, ora 20:30 në RTSH 24. Autor dhe prezantues: Roland Qafoku.